Кино | Телевизия

ТРЕЙЛЪР: Painted Skin 2: The Resurrection

ТРЕЙЛЪР: Painted Skin 2: The Resurrection

Древното предание гласи, че ако някой човек предложи доброволно сърцето си на демон, чудовището ще стане смъртно и ще изпита болките и страстите, присъщи на хората. Всички обитатели на подземния свят се стремят към тази съдба.

Жяоуей (Жун Джоу – „Великият магьосник“, „Летящите мечове на Драконовата порта“), хилядагодишен дух на лисица, е освободена от своя вледенен затвор, за да се преобрази в опасна изкусителка, която опазва красотата си, като се храни с живи сърца и търпеливо очаква да й се удаде възможност да се превърне в човек.

В същото време принцеса Чинг (Уей Джао – „14 остриета“, „Червената скала“, „Шаолински футбол“), криеща своята обезобразена красота зад златна маска, бяга от безименната опасност, заплашваща кралството й, в търсене на единствения човек, когото някога е обичала: стражът, който не е успял да я защити преди толкова много години…

Капризната съдба ще пресече пътищата на принцеса Чинг и Жяоуей, откъдето насетне ще започне бавна игра, изтъкана от хитрост и съблазън, чиято награда е сърцето на принцесата.