Бюлетин Конкурс Агоп Мелконян

Бюлетин: Конкурс Агоп Мелконян 2022

 

Уважаеми читатели, уведомяваме Ви, че въпреки необичайното забавяне тази година ежегодният Конкурс за фантастичен разказ на името на Агоп Мелконян, ще се проведе – както се надяваме, – малко по-добре обезпечен, все така добре организиран.

Какво можете да очаквате? Приемът на творби ще бъде обявен в края на лятото или началото на есента. Максимален брой отличени творби ще бъдат публикувани в годишна конкурса антология. Предвиждаме минимум две представяния/четения с участието на отличените автори и официално награждаване, съвпадащо с рождението на патрона на конкурса. За пръв път в това издание на конкурса авторът на разказа, отличен на първо място, ще бъде награден и със специална статуетка.

Точни подробности – заедно с анонсирането на приема. Междувременно работете неуморно върху текстовете, с които планирате да участвате, защото както винаги очакваме от Вас най-доброто за антология, която ще достигне до възможно най-много почитатели на българската литература с фантастичен елемент.

*Не предвиждаме промени в жанровите и обемните изисквания, така че можете да се ориентирате за обичайните условия от анонса на миналогодишния конкурс.

С уважение и нетърпение да се видим,
Петър Тушков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.