Кино | Телевизия

Видеоревю на Желязно небе (Lammoth | Михаил Абаджиев)

Видеоревю на Желязно небе (Lammoth | Михаил Абаджиев)

Най-сетне излезе филм, който истински да ме зарадва. А това се случва рядко.

Никак не е изненадващо, че продукцията е европейска. Финландецът Тимо Вуоренсола (по дяволите тия финландски имена) показа на Холивуд как се прави комерсиален филм с оригинални идеи, а и с малко пари. Не е за вярване, че бюджетът му, при това говорим за фантастика, е само 7.5 милиона евро. С толкова пари в Холивуд няма да им стигнат дори да осигурят подходяща тоалетна хартия за капризните задници на капризните им звезди, особено ако са поели силно разхлабително след преяждане със сьомга, както често правят…

Прочетете цялото ревю на Lammoth или гледайте видеоадаптацията на ревюто от Михаил Абаджиев:

* * *

Lammoth е емблематично име за българската блогосфера, страстен читател и безкомпромисен ревюист. Легендата твърди, че докато веднъж медитирал под едно дърво, имал видение, свързано с купища сладолед. Това го накарало да създаде два блога и да тръгне да разпространява добрата вест за просветлението си сред селенията блогърски. Посетете сайтовете му за още интересни ревюта, песни и комични профили на блогъри тук и тук.

Михаил Абаджиев е любител на книгите, видеоблогър и технологичен ентусиаст с академични интереси в областта на книжната блогосфера. Посетете неговия сайт, “Омагьосано време”, или страницата на сайта му във Facebook, където ще намерите видеоревюта на много непревеждани книги и последни новини от фронта на книгоиздаването, културата и фантастичното.


Warning: Undefined array key "showRichComments" in /home/trubadur/public_html/wp-content/themes/troubadours-magazine/comments.php on line 29

Един коментар по “Видеоревю на Желязно небе (Lammoth | Михаил Абаджиев)

  1. Благодаря за ревюто – бях забравила, че този филм се очаква да излезе. След като го гледах , съм склонна да се съглася с ревюто с две ръце, два крака и отворената ми захапка. :)

Коментарите са изключени.