Бюлетин

Кастинг за роли в късометражния филм „Бар Желание“

Илюстрация към Кастинг за роли в късометражния филм „Бар Желание“

Смятате, че новото българско кино е слабо, липсват му добри сценарии и качествени актьори? Със сигурност имате някои основания да смятате така и не сте сами, но дали вие самите имате нужните качества да направите нещо по въпроса?

Сега е вашият шанс да дадете своя принос и да шашнете публиката с актьорските си умения. TVseries България започва заснемането на късометражен филм по едноименния разказ „Бар Желание“, спечелил в проведения от тях конкурс „Изгубени в разказа“. Крайният срок да кандидатствате за кастинга е 18 март, а повече информация можете да видите на страницата за записване.

„Бар желание“ е кратък фантастичен разказ, който задържа вниманието до самия край и съдържа някои уникални идеи, реализирани по доставящ удоволствие начин. Вие сте странник в мрачен непознат град, а преследвачите ви са на броени метри зад вас. Нищо не е такова, каквото изглежда в „Бар Желание“. Стиска ли ви да влезете?

2 comments on “Кастинг за роли в късометражния филм „Бар Желание“

  1. Имам желание да се пробвам за ролята ако мястото е свободно и търсите амбициозни млади хора обърнете се към посочения имейл.Благодаря и успех с филма…

Коментарите са изключени.