Подкасти
Warning: Undefined variable $post in /home/trubadur/public_html/wp-content/themes/troubadours-magazine/inc/template-tags.php on line 79

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/trubadur/public_html/wp-content/themes/troubadours-magazine/inc/template-tags.php on line 79

Хост/Гост: Мартин Колев

снимка
Мартин Колев (фотография: фейсбук архив на автора)

 

Банер на SpotifyБанер на YouTubeБанер на Google Podcasts
Банер на Apple PodcastsБанер на Deezer Podcasts

Бутон за даунлоуд на предаването

В еп. 12 на предаването разговаряме с Мартин Колев, писател. Мартин е автор на книгите „Кучето на терасата“ (Захарий Стоянов 2009), „Микро“ (Либра-Скорп 2016), „Софийски магьосници“ (Сиела 2017), „В сърцето на Странджа“ (Сиела 2018), „Вещиците от Витоша“ (Сиела 2019). Роден е през 1989 г. в Бургас. Възпитаник на Гимназия за романски езици „Г. С. Раковски“ с испански език в родния си град, където е част от театралната трупа „TEATRO 89“. Завършва психология в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и по неговите думи в биографията му все още не пише, че в близко бъдеще се е прицелил в магистратура по творческо писане.

В този разговор водещият полага всички усилия да хване събеседника си в магически капан от неудобни въпроси, но в края на предаването гостът му заживява щастливо до края на дните си. Със специалното участие на Катерина Симеонова от Desperate Daughters и неочакваната поява на шарена котка с изумрудени очи!

Със слушателските въпроси на Alex Petrov и Диана Петрова.

Отправяме специални благодарности към покровителите на „Сборище на трубадури“ в Patreon:

  • Марта Драгоева
  • Весела Прошкова
  • Деси

Благодарим и на Едуард Мелконян за дарената звукозаписна техника, с която записваме епизоди на подкаста в свободна обстановка, за разлика от редовните ни епизоди в студио.

С вашата помощ правим по-добри списание и радио.

 

Потърсете подкаста в Spotify, iTunes, Google Podcasts и YouTube. Предишни епизоди на „Хост/Гост“ се излъчват и по радиото. Вижте програмата за допълнителна информация.


Запознайте се със „Сборище на трубадури“ в Patreon и рекламирайте в предаванията. Благодарим ви, че ни слушате.

Become a Patron!