Warning: Undefined array key "showRichComments" in /home/trubadur/public_html/wp-content/themes/troubadours-magazine/comments.php on line 29

8 comments on “Трейлър: Игра на тронове: 6 епизод

 1. Не обичам телевизията и това е първия сериал, който гледам от много, много години. Чувствам се почти пристрастена. :)
  Съответно нямам НВО и разчитам на добрата стара Замунда. Чакането е леко изнервящо, но си заслужава. :)

 2. Моделът на HBO работи много добре с този жанр, а кастингът е ужасно добър, по мое лично мнение. Ако си падаш по свръхестествено фентъзи, например препоръчвам Carnivale. Не съм го изгледал докрай, но ми поддържа интереса горе-долу по същия начин :)

 3. Карнивалето обаче го прекъсват иначе си остава едно от най-кадърните телевизионни неща… въобще.

  6 епизод на троновете вече беше това, което трябва да е. Заради малкия бюджет нещата са малко провинциални като атмосфера (крал на лов със свита от смазващите 4 човека например), плюс празни зали, пусти улици (в столицата) и т.н. Но актьорите са чудесни. И най-после Санса е Санса, диалогът между нея баща й и сестра й изпокина джапанките – смях се с глас да му се не види. Също Брон е страшно попадение, а Тирион успява да ръси само златни бисери.

 4. Към „Кърнавал“ подхождам много предпазливо и постепенно. Признавам си, че поджанрът не ми е страст. След като изгледах мини-арката „Babylon“ – „Pick a Number“ (пети и шести от първи сезон) обаче, признах сценаристите; елегантно и грамотно написан сериал. Нищо чудно, че е спрян, заради подтискащата атмосфера, подозирам. Такива сериали са най-сладки, защото не са се размили и „зализали“ с какъвто и да е финал, както се получи с „Бойна звезда Галактика“ за съжаление.

  Хаха, да, моментът между Нед Старк, Санса и сестра й беше освежаващ.

 5. * Troubadour, за малко да ти откраднем ника, домейнът, написан така, не беше свободен : ))

 6. Лошо няма важното е да се трубадурим и да знаем кои сме :)

  Иначе Карнивалето е спрян защото беше най-скъпият седмичен сериал (по 4-5 млн. на епизод), а не беше толкова гледан колкото другите популярни на HBO (Сопрано, Сексът и градът, 2 метра под земята и Истинска кръв), което е кофти, но какво да се прави. Същата съдба споделят и Rome (прибързан завършек във втори сезон, а е трябвало да са пет) и Deadwood.

  И при HBO рядко нещата са идими-дойдими. Карнавалето е трябвало да е 6 сезона, толкова мисля, че са били планувани и за Deadwood. Тъй че там няма как да се размиват нещата. От самото начало хората са наясно накъде отиват. :)

 7. „Карнавал“ си беше абсолютно неповторим като сюжет и атмосфера и като си помисля какво можеше да се случи в него, почвам да се изпотявам от нерви. А като знам вредния навик на ХБО да си кълцат добрите сериали, направо почвам да усещам, че „Игра на тронове“ няма да прокопса до четвъртата книга на Мартин.

 8. Ако се съди по броя на подигравките, които отнесоха за величествената ловна сцена, както спомена troubadour, добре си правят сметката, поне за този. А случи ли се най-лошото, ударят ли му брадвата, правилото е при никакви обстоятелства да не се гледа последния епизод, за да остане споменът свиден :)

Коментарите са изключени.