Подкасти
Warning: Undefined variable $post in /home/trubadur/public_html/wp-content/themes/troubadours-magazine/inc/template-tags.php on line 79

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/trubadur/public_html/wp-content/themes/troubadours-magazine/inc/template-tags.php on line 79

Хост/Гост: Ралица Константинова

снимка
Ралица Константинова

 

Банер на SpotifyБанер на YouTubeБанер на Google Podcasts
Банер на Apple PodcastsБанер на Deezer Podcasts

Бутон за даунлоуд на предаването

В еп. 9 на предаването „Хост/Гост“ разговаряме с Ралица Константинова, социален антрополог, изследовател на културните спомени в масовото съзнание, предизвикани от тектоничните плочи на технологиите, тоталитарното минало и мечтата за фантастични светове. Ралица беше отговорното лице, което разпали отново интереса ни към „Библиотека „Галактика“, а настоящите ѝ интереси са насочени към финализирането на тригодишен труд по книга, посветена на многостранно изследване върху „Галактиките“, към проекта „Космодрум“, към работата в екипа на конференцията „Научна фантастика и комунизъм“. Да се разберем за едно: комунизъм не означава пълна скука. Питайте космонавтите Георги Иванов и Николай Рукавишников.

Отправяме специални благодарности към най-най-първите покровители на „Сборище на трубадури“ в Patreon:

  • Марта Драгоева
  • Весела Прошкова

С вашата помощ правим по-добри списание и радио.

Слушате и можете да изтеглите този подкаст с подкрепата на изд. „Ерго“, благодарение на които закупихме допълнителен ресурс за цяла година файлов даунлоуд към хостинга на списанието.

 

 

Потърсете подкаста в Spotify, iTunes и Google Podcasts. Предишни епизоди на „Хост/Гост“ се излъчват и по радиото. Вижте програмата за допълнителна информация.


Запознайте се със „Сборище на трубадури“ в Patreon и рекламирайте в предаванията. Благодарим ви, че ни слушате.

Become a Patron!