Бюлетин Кино | Телевизия

ТРЕЙЛЪР: Стар Трек – Into Darkness (Нови филми)

ТРЕЙЛЪР: Стар Трек - Into Darkness

Стар Трек: Into Darkness с нов международен трейлър

Екипажът на кораба „Ентърпрайз“ е призован обратно у дома, за да открие, че щабът на Звездния флот е изправен пред мистериозна заплаха, която всява хаос на Земята. Капитан Кърк и офицерите на „Ентърпрайз“ получават задачата да се впуснат в опасно преследване, което може би ще уреди някои стари сметки… Изстреляни в епична игра на живот и смърт, нашите герои ще открият, че на карта са заложени любовта и приятелството. А капитан Кърк трябва да направи най-голямата саможертва в името на единственото семейство, което някога е имал: своя екипаж!

 

 

Стар Трек: Into Darkness е втората лента на Дж. Дж. Абрамс в научнофантастичния свят на Джийн Родънбери и своеобразно продължение на „Стар Трек“ (2009). Сценаристи са Роберто Орки, Алекс Кърцман и Деймън Ленделоф. Това е дванадесетият поред пълнометражен филм в поредицата от франчайза (размърдай се, Star Wars). Американската премиера е насрочена за 17 май 2013 г.

* * *

Преглеждате ли новините в списанието по по-удобен начин? Ако не, това е автоматичният ни абонамент, а страницата ни във Facebook е създадена за вас!