Бюлетин

Анкета: най-добър преводен разказ от последната петорка?

Илюстрация към Анкета: най-добър преводен разказ от последната петорка?

През последните два месеца в „Сборище на трубадури“ ти представихме петима чуждестранни писатели на фантастика. Петте разказа от тях са с общ обем 70 страници. В подготовката по всеки един текст дадохме най-доброто от себе си. Вярно, имаше забавяния поради други належащи задачи, но неизменно успявахме да постигнем няколкото цели, които сме си поставили: разказите да достигат до теб напълно безплатно, авторските права на текстовете да са изрядни (резултат от продължителни разговори с писатели и преводачи), крайният резултат да е съчетание от работата на редактор, коректор и оформител, а така също и към всеки един от разказите да има илюстрация. Всичко това правим от любов към фантастиката, литературата и с възможно най-голямото ни уважение към теб, читателя.

Ето че дойде и моментът да те попитаме, какво можем да направим още по-добре? Прочети разказите, гласувай за един или повече от тях, остави ни препоръка и впечатление в коментар.

Какво смяташ, че изпускаме? Къде се справяме според очакванията ти? Липсват ли ти допълнителни формати за по-удобно четене? Как, кога и къде намираш време да ги прочетеш? Фантастиката е необятен свят от разнообразие и идеи – има ли неизследвани нейни кътчета, където ти се иска да надникнем? С какво смяташ, че можеш да помогнеш ти в попълването на библиотеката от фантастични разкази на списание „Сборище на трубадури“?

Най-добър разказ от последната петорка?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.