Бюлетин

Анкета: най-добър преводен разказ от последната петорка?

Илюстрация към Анкета: най-добър преводен разказ от последната петорка?

През последните два месеца в „Сборище на трубадури“ ти представихме петима чуждестранни писатели на фантастика. Петте разказа от тях са с общ обем 70 страници. В подготовката по всеки един текст дадохме най-доброто от себе си. Вярно, имаше забавяния поради други належащи задачи, но неизменно успявахме да постигнем няколкото цели, които сме си поставили: разказите да достигат до теб напълно безплатно, авторските права на текстовете да са изрядни (резултат от продължителни разговори с писатели и преводачи), крайният резултат да е съчетание от работата на редактор, коректор и оформител, а така също и към всеки един от разказите да има илюстрация. Всичко това правим от любов към фантастиката, литературата и с възможно най-голямото ни уважение към теб, читателя.

Ето че дойде и моментът да те попитаме, какво можем да направим още по-добре? Прочети разказите, гласувай за един или повече от тях, остави ни препоръка и впечатление в коментар.

Какво смяташ, че изпускаме? Къде се справяме според очакванията ти? Липсват ли ти допълнителни формати за по-удобно четене? Как, кога и къде намираш време да ги прочетеш? Фантастиката е необятен свят от разнообразие и идеи – има ли неизследвани нейни кътчета, където ти се иска да надникнем? С какво смяташ, че можеш да помогнеш ти в попълването на библиотеката от фантастични разкази на списание „Сборище на трубадури“?

Най-добър разказ от последната петорка?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...